Cím: H-3950 Sárospatak, Eötvös út 7.; Tel.: +36 47 / 513 000

Codeweek a Comenius Campuson!

Utolsó módosítás dátuma : 2019. november 01.

2019.10.14–17 között rendeztük meg a Codeweek nevezetű rendezvény sorozatunkat, amelyen csaknem 700 diák és felnőtt jelent meg.

Az érdeklődők több terület interaktív bemutatóin vehettek részt: játékprogramozás, robotika, Kahoot vetélkedő és HTML szerkesztés. A játékprogramozás keretében a Javascript programnyelv és Scratch blokk alapú fejlesztőeszköz szerepelt. Robotikai előadásokon Lego Mindstorm és Ozobot robotokkal, valamint házilag épített drónokkal találkozhattak a résztvevők.

A rendezvény szervezői a harmadéves programtervező informatikus hallgatók voltak, a lebonyolításban sokan segítettek az EKE Sárospataki Comenius Campus tanárai, ügyintézői és más dolgozói. Segítségükre voltak még a Becode munkatársai (Balogh Dávid, Lehóczki Róbert), a Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola munkatársa Oláh Gábor. Külön köszönet jár a főszponzoroknak, az Eszterházy Károly Egyetemnek és a helyi Bana Tüzép Kft-nek hogy lehetővé tették az eseményre ellátogatók megvendégelését, és megajándékozását.

Előadók:
Császi Péter Ádám (HTML, Scratch)
Kiss Tamás (Scratch)
Kántor Viktor (rendező, kisegítő)
Toldi Gergely (robotika)
Bajusz Bence (szervező,JavaScript, Scratch)
Volenszki Tamás (netes biztonság)

       

ZemplénTV-s riport:


Hegyalja TV-s riport:EurópaRádiós riport:


https://europaradio.hu/tallozo/code-week-sarospatakon

Kövess minket Te is Campusunk Facebook oldalán!


< Vissza