Cím: H-3950 Sárospatak, Eötvös út 7.; Tel.: +36 47 / 513 000

ISMERD MEG A SÁROSPATAKI COMENIUS CAMPUST!

Utolsó módosítás dátuma : 2021. január 11.

Tarts velünk ezúttal is, ismerd meg a Sárospataki Comenius Campust, hogy megtudd, mit kínálnak számodra, s miért érdemes képzéseit választanod!


A Sárospataki Comenius Campuson néhány méterre található egymástól az oktatási épület, a Dezső Lajos Kollégium, a Hotel Furmint tanszálloda, a Comenius Könyvtár, valamint a sportolási lehetőségeket biztosító torna- és edzőtermek. Így akár az óraközi szünetekben is fel tudsz ugrani a kollégiumba a következő tanórára szükséges felszerelésért.

Tanóráid az oktatási főépületben lesznek, itt találod az oktatókat, valamint a tanulmányi ügyeidet is itt tudod intézni. Bátran fordulhatsz az illetékesekhez a tanulmányokkal, ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdéseiddel. Ha a nyelvvizsgád még hátra van, nyelvvizsga ügyekben is itt tudsz tájékozódni, továbbá lehetőséged van arra is, hogy utazgatás nélkül, nálunk vizsgázz. A Comenius Galériában megismerkedhetsz kortárs képzőművészekkel és alkotásaikkal, de hallgatótársaid munkáit is megtekintheted.

A Dezső Lajos Kollégiumban minden jelentkező számára jut férőhely. Itt találod a Hallgatói Önkormányzat irodáját is. Ők amellett, hogy segítenek a hallgatói ügyekben való eligazodásban, hangulatos összejöveteleket is szerveznek. A Hotel Furmint tanszállodában szakmai gyakorlatod egy részét tudod teljesíteni, de informatikai vagy borbíráló laborját is használhatod, ha ennek megfelelő szakon tanulsz.

A Comenius Könyvtár munkatársai segítségedre lesznek abban, hogy a tanuláshoz és szakmai gyakorlatok teljesítéséhez minden szükséges irodalmat megszerezz. Sportolási lehetőségeinket tornatermeink biztosítják, konditermünkben pedig fejlesztheted erőnlétedet. Segítünk, hogy szabadidődben felfedezhesd a város kulturális értékeit, kirándulhass a gyönyörű Zemplénben!

A 2021. évi felvételi eljárás során az alábbi szakokra lehet hozzánk jelentkezni:

Alapképzések:

• csecsemő-és kisgyermeknevelő (BA) – N, L
• gyógypedagógus, pszichopedagógia szakirány (BA) – L
• óvodapedagógus (BA) – N, L
• tanító (BA) – N, L
• programtervező informatikus (BSc) – N, L
• szőlész-borász mérnöki (BSc) – N, L

Felsőoktatási szakképzések:

• turizmus-vendéglátás, turizmus szakirány – N, L
• programtervező informatikus – N, L
• szőlész-borász – N, L


Jelentkezési határidő: 2021. február 15.


Induló szakjaink részletes leírásáért keresd fel alábbi oldalunkat, vagy böngészd kínálatunkat a felvi.hu oldalán.


Kövesd figyelemmel közösségi oldalainkat is!

Facebook: ekescc
Instagram: ekescc


< Vissza