Cím: H-3950 Sárospatak, Eötvös út 7.; Tel.: +36 47 / 513 000

Konferencián vett részt két oktatónk

Utolsó módosítás dátuma : 2019. május 22.

XII. Tudatosság a kommunikációban – Személyközi és médiakommunikációs tudatosság az iskolában című országos szakmai-módszertani tanácskozáson vett részt Campusunk két oktatója 2019. május 17-én, Egerben.

A konferenciát a Kommunikációs Nevelésért Egyesület, az Alkalmazott Kommunikációtudományi Kutatócsoport (EKE, Eger), a Comenius Kommunikációs Kutatócsoport (EKE, Sárospatak), valamint a Miskolci Akadémiai Bizottság kommunikációtudományi munkacsoportja rendezte.

Dr. Toma Kornélia A kommunikációs nevelés a pedagógiai folyamatban elnevezésű szekciót vezette és egyben elő is adott a témában. A kommunikációs kompetenciafejlesztés feladatkörei és eljárásai az alsó tagozaton című előadásában számos oldalról mutatta be az alsó tagozatos diákok kompetenciafejlesztésének lehetőségeit.

Dr. Kökényesi Nikoletta, Campusunk oktatója a Médiaműveltség, médiatudatosság szekcióban a Médiatudatosságra nevelés a gyakorlatban című előadással szólalt fel. Előadásában a médiatudatosságra nevelés fontosságára hívta fel a figyelmet, amelyet az óvodáskortól egészen a felsőoktatásig tudatosan kell a pedagógiai gyakorlatban alkalmazni.

Hír: Kökényesi Nikoletta

Kövess minket Te is Campusunk Facebook oldalán!

 


< Vissza