Cím: H-3950 Sárospatak, Eötvös út 7.; Tel.: +36 47 / 513 000

KORTÁRS HANGON 2021

Utolsó módosítás dátuma : 2020. december 09.

KEDVES IRODALOMBARÁTAINK!
ISMÉT HÍVJUK ÉS VÁRJUK A TEHETSÉGES HALLGATÓKAT!
Részletes információ a mellékletekben.

HALLGATÓI TEHETSÉGGONDOZÁS
NEMZETKÖZI SZINTEN

Az Eszterházy Károly Egyetem már 17. éve kezdeményezője, mentora – a Miskolci Egyetemmel közösen - a hallgatók részére kiírt Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi pályázatnak, a magyar felsőoktatás egyik leghosszabb ideje működő tehetség- gondozó projektjének.

A pályázati felhívásra miden évben általában Eger, Miskolc, Nyíregyháza mellett 10 határon túli magyar egyetem hallgatói jelentkeznek.

A beérkező pályaműveket 3 egyetem szakembereiből álló zsűri értékeli, s döntésük alapján kerülhetnek a legtehetségesebbek a Kortárs Hangon '21 költészetnapi válogatott kötetbe, kaphatnak értékes díjakat.

A hallgatók által kedvelt Kortárs Hangon Műhelyben szakmai képzéssel fejlesztik fiatal költők a kreatív íráskészséget, lapszerkesztők segítik az írásaik megjelenésének lehetőségét.

A pályázat értékét jelzi, hogy rangos irodalmi, művészeti folyóiratok lapdíjakkal, közlési lehetőséggel támogatják a legtehetségesebbeket, s írótábori meghívással segíti fejlődésüket a Magyar Írószövetség, az Erdélyi Magyar Írók Ligája és a Szlovákiai Magyar Írók Társasága.

További részletek a pályázati felhívásban találhatók!
Várjuk a tehetséges hallgatókat!

 Jelentkezési lap (docx)

Kövess minket Te is Campusunk Facebook oldalán!


< Vissza