Cím: H-3950 Sárospatak, Eötvös út 7.; Tel.: +36 47 / 513 000

Meseajándék gyerekeknek

Utolsó módosítás dátuma : 2019. június 02.

A brémai muzsikusok című zenés mesejátékot mutatták be nagy sikerrel campusunk óvodapedagógus és tanító szakos hallgatói az EGYMI Sárospataki Tagintézményében illetve a Sárospataki Comenius Campus dísztermében május 22-én illetve 23-án.

Az előadást követően az EGYMI Sárospataki Tagintézményének igazgatójával és tanáraival terített asztal mellett beszélgettünk arról, hogy mennyire fontos a fogyatékos gyermekeknek is a látható-hallható mese, amelyet megerősített a közönség aktív részvétele az előadásban és viharos tetszésnyilvánítása. Az igazgatónő felvetette, hogy lehetne hagyományteremtő hallgatóink szereplése iskolájukban.

Az előadás a Játék a művészetekben című kurzus vizsgamunkájaként jött létre, amelynek megelőző munkálataiban részt vettek: dr. Kelemen Judit, aki a dalok betanítását segítette és dr. Lenkey-Tóth Péter, az ötletes és látványos díszletek megálmodója.

A hálás közönség arra inspirálta a színjátszó csoportot, hogy ősszel további előadásokkal örvendeztessük meg a város illetve a környező falvak óvodásait és kisiskolásait.

Hír: Varga-Novákovizs Zsuzsanna
Fotó: Sasi Gábor

Kövess minket Te is Campusunk Facebook oldalán!


< Vissza