Cím: H-3950 Sárospatak, Eötvös út 7.; Tel.: +36 47 / 513 000

PÁLYAALKALMASSÁGI VIZSGÁK

Utolsó módosítás dátuma : 2020. május 01.

Tájékoztató a csecsemő- és kisgyermeknevelő, a tanító és az óvodapedagógus szakra jelentkezőknek.

A Fenntartó tájékoztatása szerint – a koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt – a csecsemő- és kisgyermeknevelő, a tanító és az óvodapedagógus szakra jelentkezők alkalmasságát kizárólag a jelentkező előzetesen megküldött nyilatkozata alapján bírálják el. Ennek megfelelően a 2020. május-júniusi felvételi eljárásban résztvevőknek további alkalmassági vizsgán nem kell személyesen megjelenni.

Nem kell nyilatkozatot kitölteni azoknak a jelentkezőknek, akik előalkalmassági vizsga során megfelelt minősítést szereztek.

Azoknak a jelentkezőknek, akiknek az Oktatási Hivatal az alkalmassági vizsga letételére az Eszterházy Károly Egyetemet jelölte ki, a Felvételi és Képzésszervezési Osztály 2020. május 15-ig (péntek) elektronikus levélben – a jelentkezés során megadott e-mail címre – részletes tájékoztatást küld.

Az alkalmassági vizsgát helyettesítő mellékelt nyilatkozatot csak egyszer kell megtenni, azt minden intézményben, ahol az alkalmassági vizsga előírt követelmény, elfogadják. A behívó intézmény mindig az lesz, amelyik a jelentkezéskor megjelölt elbírálási sorrendben – az adott szakokat vizsgálva – a legkisebb jelentkezési sorszámmal szerepel. Ennek eredménye valamennyi további, azonos jelentkezésre érvényes.

A nyilatkozat formanyomtatvány ITT érhető el.

A kitöltött és aláírt nyilatkozat vagy a sikeres előalkalmassági vizsgáról szóló igazolás másolatát az E-felvételi felületére kell feltölteni, vagy az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 postacímre kell eljuttatni legkésőbb 2020. július 9-ig (csütörtök). Ezen dokumentumok hiánya esetén a jelentkező kizárásra kerülhet.

Kövess minket Te is Campusunk Facebook oldalán!


< Vissza