Cím: H-3950 Sárospatak, Eötvös út 7.; Tel.: +36 47 / 513 000

TANÉVZÁRÓ DÍSZÜNNEPÉLY CAMPUSUNKON

Utolsó módosítás dátuma : 2019. július 09.

Július 6-án került sor Campusunkon a 2018/19. évi tanév ünnepélyes zárására, valamint frissen végzett hallgatóink és jubileumi díszokleveles pedagógusaink diplomáinak átadására.

A júniusi vizsgaidőszakban összesen 118 hallgató fejezte be sikeresen tanulmányait – közülük 71 fő vette át diplomáját vagy a végzettségét tanúsító dokumentumot a díszünnepélyen.

Jubiláló pedagógusaink közül díszoklevelet ebben a tanévben 43 fő igényelt, közülük 15-en tudták személyesen átvenni díszdiplomájukat.

Az ünnepségen oktatói és hallgatói díjak, jutalmak átadására is sor került. A Pedagógiai Kar SOMOS LAJOS-DÍJát Livják Emília mesteroktató kapta,

míg a SÁROSPATAKIPEDAGÓGUSKÉPZÉSÉRT DÍJat Dr. Toma Kornélia főiskolai docens vehette át.

A Magyar Comenius Társaság elismerő oklevelét és a Társaság könyvsorozatának három kötetét Krakovszky Regina frissdiplomás tanító kapta, a Kiss Sándor Alapítvány elismerő oklevelét, pénzjutalmát és „Kiválósági díját" Béres Andrea frissdiplomás óvodapedagógus érdemelte ki. A Ködöböcz József Alapítvány elismerő oklevelének és pénzjutalmának díjazottja ebben a tanévben Szendreiné Asztalos Márta frissdiplomás óvodapedagógus lett, míg Tamás Erzsébet gyémántdiplomás tanítónő pénzadományát az idén Danyi Regina és Molnár Brigitta frissdiplomás tanítók vehették át.

A Rózsa Borka Alapítvány könyvjutalmát és elismerő oklevelét Gulybán Csilla végzős óvodapedagógus kapta, aki Campusunkat képviselte az Alapítvány által szervezett országos versenyen.

Kitüntetett oktatóinknak, díjazott hallgatóinknak ezúton is szeretettel gratulálunk!

Hír: SCC Főigazgatói Hivatal
Fotó: Szántó György

     

A díszünnepségről készült felvétel:

Kövess minket Te is Campusunk Facebook oldalán!


< Vissza